Bölüm 21: Yoga

Dünya Nereye Gidiyor’u telefondan dinlemek ve abone olmak için:

Apple iOSAndroid

OYLAMA

Namaste, sevgili dinleyenler! Tütsüleri ve mumları yakın, ışıkları kapatın, matları serin ve dinlemeye başlayın. Dünya Nereye Gidiyor’un 21. bölümünde yogadan bahsediyoruz. Sırt ağrılarının dermanı, modern insanın manevi ihtiyacı, dinsizlerin dini ve daha neler neler… Maddiyattan kopuşu öğütleyen bir öğreti ve disiplinin egzersizlerini pratik etmek için binlerce lira harcamalar. Sonra büyük çaba sonucu nihayet başarılan akrobatik hareketleri yaparken arkaya uygun bir dekor/manzara alıp Instagram’a koymalar. Böyle bi’ tarikat şeyhi takip eder gibi yogi peşinde koşmalar. Vücudu esnetirken yoga felsefesini de kendine uyacak şekilde esnetmeler. Bir sürü iyi yanı da var tabi, bölümde uzun uzun bahsediyoruz zaten.

11 thoughts on “Bölüm 21: Yoga”

  1. Konuk hanimi cok begendim gercekten, Disil ve Yogita gibi kaliteli insanlari bekliyoruz daha fazla bu programda. Aleks tabi ki yoganin vaadettigi olgunluga sahip olamadigi icin tarikata uye olmayi tercih ediyor, yarin obur gun saadet zincirlerinde gorebiliriz kendisini. Gercekten Aleks’in argumanlari zekami dusurdu.

    Like

    1. eğlence programına yaptığı yoruma gel sensofhümorsuz reis. aleks’in argümanlarından daha ciddi bi problem var bence zekanda.

      Like

  2. mutsuz troller aleks’e saldırıyor bikaç haftadır, ilginç. aleks’i konuk seçimi nedeniyle tebrik ediyorum, şimdiye kadarki en iyi konuklu programdı.

    Like

    1. Neden ilginç buldun, Tartışmayı bilmiyor, eğlenmek için dinliyoruz, sürekli bi saldırgan ve kastırıyor. hakan daha da iyi konuklarla daha eğlenceli program yapar, alexle bu iş yürümüyor

      Like

Leave a comment