Bölüm 64: Arkadaşlarla Evde Buluşmamak, Yemek Sunumları


Dünya Nereye Gidiyor’u telefondan dinlemek ve abone olmak için:
Apple iOSAndroid

OYLAMA

Kalabalık, trafik, aşırı pahalılık… Arkadaşlarınızla dışarı çıktığınızda bunların tamamıyla karşılaşmamanız mümkün değil. Peki bu sorunların çözümü evde buluşmak olabilir mi, yoksa rahatlık sohbeti öldürür mü?

Nusret tek başına yeterince itici değilmiş gibi bir de başımıza onun kötü taklitleri çıktı. Instagram’da garip hareketler yapan “şef”ler, fıstığa bulanmaktan yemyeşil olmuş tatlılar, her yemeğin içine girip uzadıkça uzayan peynirler ve çok daha fazlası yepyeni bölümümüzde.

3 thoughts on “Bölüm 64: Arkadaşlarla Evde Buluşmamak, Yemek Sunumları”

  1. Evde buluşmanın bir güzel yanı trafik derdi daha az veya rezervasyona vs. yetişmeniz gerekmiyor. Ayrıca arkadaşların ev halini görmek arkadaşlığa boyut atlatabiliyor.

    Cupcake konusunda tamamen katılıyorum. Cupcake’in yanı sıra donut, macron, waffle gibi türlü tatlılar da ne yazık ki kadınlarımız tarafından ön plana çıkarılmış durumda. Hepsinden bahsi geçen görgüsüzlük akıyor. Lezzet olarak da Türkiye’de bunlardan daha iyi 10-20 çeşit tatlı bulabilirsiniz.

    Liked by 1 person

  2. bölümle alakası yok. Bölümlerinizin hepsini yeni dinledim. Aklımda kalan tek şey hakanın Step- back ugulaması. Gerçekten çok akıllıca bi uygulama. Hakan izin verirse bunu hayata geçirmek isteriz.

    Liked by 1 person

  3. Aşçılar ikiye ayrılır. Birincisi; mahallemizdeki kebapçı hasan usta gibi zanaatkârlar. İkincisi de ; jamie oliver, sara la fountain gibi santçılar. Herksein kendi çizgisini bilip orayı aşmaması gerekirken şu anda ortalık çorba olmuş durumda .

    Liked by 1 person

Leave a comment