Bölüm 133: 2019 YILBAŞI ÖZEL


Haftalık bölümlere ilave içeriklere ulaşabilmek ve bizi desteklemek isteyenler için: Patreon

Dünya Nereye Gidiyor’u telefondan dinlemek ve abone olmak için:
Apple iOSAndroidSpotify

OYLAMA

Yılbaşı özel bölümümüzde geride bıraktığımız yılın en önemli olaylarını tartıştık, herkese iyi seneler!

12 thoughts on “Bölüm 133: 2019 YILBAŞI ÖZEL”

  1. Ömer’in olduğu bütün bölümler bomba gibi oluyor. Hakan’ın çok hoşlandığı kişi Ömer’i mi sikiyormuş… Üzüldüm açıkçası. Çok güzel bölümdü, adamsın Ömer.

    Like

  2. Ömerin jingle ve sondaki aleks&hakan düeti tek kelimeyle şaheser
    Bir yılı aşkın bir dinleyiciniz olarak bana ailemden uzak olarak geçirdiğim bu yılbaşında farklı bir aile sıcaklığı yaşattığınız için teşekkürler

    2020’de hakanın nude atması dileğiyle…

    Like

  3. Okula yürürken, otobüste, evde yemek yaparken epey podcast dinleyecek zamanım oluyor. Dinlediğim podcastler genellikle gündem, bilim, teknoloji vs konularına ait kanallar. Evde tv olmadığı için çok fazla saçmalığa maruz kalmıyorum ama hissediyorum ki buna ihtiyacım var. Dünya nereye gidiyor haftalık 1 saatlik programlar bütün haftanın saçmalık ihtiyacını karşılıyor. Bölümler baştan solna keyifle dinlenen, insanın ruhunu doyuran saçmalıklarla dolu.
    Teşekkürler DNG podcast.

    Like

  4. yıllardır görüşmediği eski arkadaşlarını bu podcastte bulan biriyim. ömrümde sardığım ve müzik yerine dinlediğim ilk podcast. beni şubatta konuk alsanıza? eski günleri yad ederiz. seviyorum sizi.

    Like

  5. 2019’da en çok sizinle dinlendim, kafa dağıttım. İyi ki varsınız! Düetinize de bayıldımmm! 2 gündür kafamın içinde sürekli muhteşem eseriniz çalıyo, “iyi seneler tüm alafranga tuvalet sevenler..” diye diye dolaşıyorum etrafta. 🙂
    2020’de Hakan için her şeyin dilediğince gerçekleşmesini diliyorum.
    Aleks, son zamanlardaki ses tonundan, hayatının gayet yolunda gittiği izlenimini edindim, sana da istikrar diliyorum.
    Sevgilerimle…

    Like

  6. Küfürlü bölümden sonra sponsor desteğini çekti mi ya?!? Baktım 30 kusur yorum var yorumum okunsun diye yorumda sponsorun reklamını yaptım o da okunmadı. 10 dan geriye de saydınız o da çok cringe oldu zaten. Program ve konuk çok iyiydi onlara laf yok. Konuğun ismini unuttum ama yine gelsin programa renk kattı, sizinle de çok uyumluydu. Bir de bu eski dinleyici olayına bi standart getirin ben yaklaşik 7-8 aydır dinliyorum ve elon musk dan nefret ediyorum bu beni eski yapar mı?(o kadar sevmiyorum ki isminin baş harflerin bile küçük yazdım)

    Like

  7. 3 tane götü yanık beyaz hetero erkek oturmuş gretişko thunberg’e bok atıyor…sonra da karadelik fotoğrafının ne kadar lüzümsuz olduğundan bahsediyor….ee o projenin en öne çıkan ismi kadın bilimci olunca lüzumsuz oluyor tabi….

    Like

  8. Aleks en son yeni bir iş arıyordun, bulabildin mi? Bulamadıysan ayda 5.000 dolar kazanmak ister misin? 😉

    Like

  9. Udemy’de Python dersi veren bir adam var ve sesi inanılmaz fazla Hakan’ın sesine benziyor. Hayatımda aldığım en keyifli ders. Arada bir geğirse ve küfür etse podcast yerine adamın derslerini dinlemeye başlayacağım.

    Like

Leave a comment