Bölüm 181: Düet

Haftalık bölümleri canlı ve görüntülü izlemek, ilave içeriklere ulaşabilmek ve bizi desteklemek isteyenler için: Patreon

Dünya Nereye Gidiyor’u telefondan dinlemek ve abone olmak için:
Apple iOSAndroidSpotify

OYLAMA

Ses uyumu, rap-pop farkı, şarkının sahibiyle düet yapmak, hayalimdeki düet, tribute düetleri, düetin kralı Sean Paul ve soytarısı DJ Khaled, arkada bağıran Ferhat Göçer, hikayeli düetler, gelmiş geçmiş en iyi düet ve çok daha fazlası bu bölümümüzde.

15 thoughts on “Bölüm 181: Düet”

  1. Ben normalde de gelen yorumları her zaman okuyorum ve bölümü çıktığı gün dinliyorum. bu saate kadar da yorum gelirdi mutlaka, lakin gelmemiş. Bu durumun olacağını bölümü bitirdiğimde de tahmin etmiştim zaten. Çünkü dinlerken gerçekten içim bayıldı. Hakanı zaten hiç duymadım, bir ara melodi verdi biraz ona eğlendim o kadar. Sizi daha Spotify’da yoktunuz dinliyordum, çok da seviyorum ama ilk defa bu kadar sıkıldım ve bittiğinde de şaşırdım çünkü bana hiçbir şey konuşulmamış gibi hissettirdi. Bu bölüm için son yorumum “Sel olur gizlice içime içime, süzülür gözyaşlarım”. ❤🥺
    (Ve aleks tonlama yine olmamış. Son cümlemi şarkının melodisiyle okursan söz bi daha şikayet etmem.)

    Like

  2. zirvede bırakın abi, bi kere yazmışdım, şimdi o zamankı gibi ağzımı bozmayacağım ama zirvede bırakın ve sssssssssssssadece gidin. çok sıkıcı bir bölümdü, benden önce yazan arkadaş zaten belirtti. ya adam gibi yapın ya da bitirin şu işi. yok 1 hafta bölüm koymamak yok sıkıcı bir bölüm koymak bu ne be.

    Like

  3. aa herkes niye delirmiş ya? HAAARİKA bölümdü. Arabada dinliyordum. Sean Paul-Ferhat Göçer şakalarında bağırarak kahkaha attım. En son ışıklarda duran bir teyze beni yanındaki amcaya gösteriyordu. Tek başıma manyaklar gibi güldüğüm için ötekileştirildim. Ağzınıza sağlık. Hocam hanım lütfen hep gelin yaa

    Like

  4. Sevgili Aleks ve Hakan,
    181 bölümdür sizi aksatmadan dinliyor olduğumdan, artık ne zaman bölüm yapıp ne zaman ara verip yeni bölüm koymayacağınızı kestirebiliyorum sanırım. Bölümün konusundan ziyade sizlere bir sorum var. Hakan’ın hocası ne hocası yahu?
    Bu arada kötü bölüm değildi. Düet dünyayı kimlerin söylediğine bağlı olarak bir yere götürür demek istiyorum. Ve son olarak ERİL NEREDE ERİL? Tartışmasız en müthiş konuğunuzu hasretle bekliyorum. Sevgiler.

    Like

  5. aleks sevmediği biri hakkında tirat atmaya başladığında programdan maksimum verimi alıyorum. bu defa sean paul buna sebep olmuş sağolsun

    Like

  6. Ya dinleyip begenmeyen cidden ne yemis ne icmis de begenmemis? Tek aciklamasi Sean Paul’un kardesi olmasi.

    Like

  7. Bölüm iyi olmuş bu konuğu beğeniyorum. Aleks sen de benim gibi hikayeli ve 2 perspektife sahip düetleri beğeniyormuşsun. O zaman Exile ile Coney Island’ı dinlemediysen dinle bence ve yorumunu da merak ederim açıkçası. Yerel düetlerin güzel örneklerinden biri de bence Aylin Aslım & Cem Adrian- Herkes Gider Mi? Eskisi gibi ne düet kaldı ne de şarkı. Ünlü olmanın kapısını azıcık aralayan eline mikrofon alıyor. Her neyse Hakan’ın hocasını tekrar dinlemek isterim.

    Like

  8. merhaba canım aleks ve balım hakan, rapte birinin albümünde düet yapıldıysa mutlaka ikinci kişi albüm yaptığında bir de onun albümü için düet yapılıyor asla tek düetle yetinemiyorlar. bir de rap türünde düetlerde nakaratı kim söylüyorsa şarkı onundur gibi geliyor bu algımı yıkamıyorum.

    Like

  9. O ne güzel bir gülüş!
    Hakan’ın hocasının gülüşüne vuruldum. Başka bir şeye odaklanamadım.
    Tekrar gelsin. Tekrar böyle güzel gülsün.

    Like

  10. İlk yorum serimi bozdum sınavlar yüzünden tadım tuzum yerlerde neyse ki bugünkü bölümde tekrar başlayacağım.

    Like

Leave a comment