Bölüm 242: 2022 YILBAŞI ÖZEL

Haftalık bölümleri canlı ve görüntülü izlemek, ilave içeriklere ulaşabilmek ve bizi desteklemek isteyenler için: Patreon

Dünya Nereye Gidiyor’u telefondan dinlemek ve abone olmak için:
Apple iOSAndroidSpotify

OYLAMA

8 milyarlık nüfus, Kraliçe öldü yaşasın Kral, Japonlara önlem alınmalı mı, Federer ve bromance, Trump NFT ve tekrar başkanlık ihtimali, Kanye West’in delirmesi, Dünya Kupası’nda iyi oyun ve skandallar, enflasyon, İran ve 2022’ye damga vuran olaylar yılbaşı özel bölümümüzde.

5 thoughts on “Bölüm 242: 2022 YILBAŞI ÖZEL”

  1. 2022’nin çok bir suçu var mı bilmiyorum ama 2023 gibi bir yılın gölgesinde kalacağı bariz, 2023 o kadar iyiye götürecek ki 2022 yanında kötüye götürmüş kalacak diyorum.

    Like

  2. Hakan hem Messi konusunda, hem İran’daki başörtüsü konusunda hem de araba testleri konusunda sana o kadar uyuz oldum ki anlatamam. Sen asla bir kadınla aynı evde yaşamayı hak etmiyorsun, zaten bu kafayla da tek başına nalları dikersin. Yazıklar olsun.

    Like

  3. bölümden ve konudan bağımsız ama kişisel gelişim lafı, cümlesi, kelimesi…. duymaktan gına geldi bana 2022’de. 2023’te duymak istemiyorum. Mümkünse bu konuyu işleyelim, uzun uzun kişisel gelişim kitaplarından, bu kitapların insanın hayatına (varsa ki sanmıyorum) katkısı var mı bundan bahsedelim uzun uzun. Çok sinirliyim ya. Mutlu seneler Hakan ayrıca, seni çok seviyorum.

    Like

  4. Yogunluk sebebiyle bikac hafta geride kaldim ve apartman yoneticileri bolumunu yeni dinledim. Sadece sunu soylemek istedim ki cidden baya guldum, kendi basima yururken Amsterdam sokaklarinda yarim saat kikirdadim cok iyi bolumdu tiskurler opuyorum, seviliyorsunuz yorum yazmasak bile

    Like

Leave a comment